header-image

Eeeh hej bloggen, mitt första inlägg. Är jag en bitch? 19 april 2016

Tjenare på er, Guyz and Gäriizzz!

Är jag med i den stora trenden nu eller? Skaffat blogg & allt(:

Nu när jag väl tagit mig tid att fixa allt kan jag ju lika med ta att börja skriva mitt första inlägg.

Vi kan ju börja skriva ner vad som händer i mitt liv, kommer ju ihåg allt eftersom det är så tråkigt att glömma bort!

Jag har ju inte tänkt att skriva ner varenda detalj av mig & vem jag är eftersom de är min blogg och om du inte känner mig så jävla bra, eller inte förstår redan nu vad bloggen kommer handlar om kanske du ska ta att sluta läsa den. Kommer inte anpassa mig efter dig, hjärtat (:

Den här dagen har sugit så jäkla mycket k*k, den börjar med att jag vaknar av att jag har svin ont i halsen & kan knappt svälja mitt eget saliv. Eller något annat för den delen! Men de var ju bara att gå upp ur sängen, le och se glad ut och tralla iväg till skolan. Dit kommer jag och får då precis reda på att vi har 2 NP prov i engelska. Jag som verkligen suger på eng….  Blev ju lite smått irriterad kan jag ju säga! Och i slutet av första provet sitter jag på riktigt och typ storbölar för att jag inte fattade någonting & att saker och ting varit lite jobbiga ( jag har gått igenom ganska mycket, jag kommer berätta mer om det i bloggen), så min lärare Lina fick inprincip så snäll som hon e säga vart alla svaren på frågorna stod. Tur för mig, annars så skulle jag få värre än ett F!!

 

Sen när jag kom hem la ja mig och sov, har typ feber. Så det blir ingen skola imorgon.. Skönt (:

 

Nu ska jag äta lyxmat!! I`m back tomorrow again.  Puss & kram mina sötnosar <3

 

I know you love me honey….. hahahah

 

 

Kategorier:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *