header-image

GUbbar & KÄrringar + PEdolfil 9 maj 2016

Hej alla underbara människor! 

Vill bara börja med att be om ursäkt för att jag inte bloggat när jag sagt att jag ska det. Hoppas du kan förlåta mig (:

Det har bara varit lite elr väldigt mycket det senaste, pedofiler och gubbar & kärringar som kommit hem till mig och typ skällt ut mig. Mer om det i ett annat inlägg!

 

Men visst är det underbart väder ute, typ dör!!!!!!!!!!!!!!!! Så skönt & varmt hela tiden. Äter fan alla måltider ute på altanen. Och resten av dagarna ligger jag ute i mammas solstol och solar såklart (; haha. Vad gör du på dagarna?

 

Men ikväll ska jag iallafall ta mig ner till Skogsbo, min fotbollsklubb och lira lite boll med laget. Träning ju! Synd att det är så varmt ute bara.. Får peppra mig själv med vatten nu på em så blir det nog bra (:

Njut av värmen nu & ta hand om er så hörs vi snart igen !! <3<3 Puss & kram

I know you love me honeey hahaha(;

Kategorier:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *